ОneCoin, новият BitCoin от България – регистрация

Много от вас са чували за BitCoin, но на сцената излиза нов играч и от България. Новата виртуална валута се нарича ОneCoin. Името на новата виртуална валута съвпада и с името на компанията основана от д-р Ружа Игнатова. Новата компания, цели да измести като популярност най-известната до момента виртуална валута BitCoin. Само 2-3 месеца след стартиране на кампанията на OneCoin, компанията има над 300 клиенти от 113 държави, които закупуват пакети с OneCoin монети. В сайта на OneCoin има и специализирана платформа за търговия на новата виртуална валута OneCoin.

При успех шансовете за печалба са добри, но само бъдещето ще покаже докъде може да стигне новата валута.

Процеса на регистрация е максимално улеснен, но всеки желаещ да се регистрира трябва да бъде поканен от друг човек (спонсор).

Как работи всичко, можете да разгледате тук.Ако желаете да се регистрирате използвайте тази връзка – регистрация в OneCoin.

Filed in: One Coin, Регистрация Tags: , , , ,

You might like:

OneCoin cryptocurrency – A powerful Opportunity OneCoin cryptocurrency – A powerful Opportunity
© 2014 SvilengradInfo. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Продължавай да се усмихваш.
Внимание: Съдържанието не е подходящо за всички възрасти.
Съдържанието, което предстои да видите, може да се счита за обидно и / или неподходящо. Освен това, това съдържание може да се счита за съдържание за възрастни, и ако не сте на законова възраст (на 18 или повече години), от вас се изисква да натиснете бутона за излизане. С натискане на бутона вход, вие потвърждавате, че сте навършили 18 години.